Nieuw Gastouderbureau op de Utrechtse Heuvelrug

19 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - 'Ieder kind verdient goede opvang', dat is het motto waarmee Ellen Kuipers en Tamara de Boer Satijn Gastouderbureau Heuvelrug in Leersum hebben opgericht. Zij bemiddelen in vraag naar en aanbod van kleinschalige en flexibele kinderopvang op de Utrechtse Heuvelrug. Sinds september staat het gastouderbureau geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LKR). Deze registratie is nodig om als vraagouder kinderopvangtoeslag te ontvangen.

,,Ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen opgevangen worden in een veilige en gezonde omgeving, bij gastouders die goed zijn opgeleid'', aldus de eigenaressen. Gastouders leveren een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling en welbevinden van het kind. Ze moeten in staat zijn een 'thuis' te scheppen waarbij een kind zich veilig en vertrouwd voelt, met plezier kan spelen en zich optimaal kan ontwikkelen.

Gastouderbureau Heuvelrug stelt persoonlijke benadering en laagdrempeligheid hoog in het vaandel. Doordat het gastouderbureau centraal gevestigd is op de Utrechtse Heuvelrug kan er adequaat worden ingespeeld op de behoeften van vraag- en gastouders in de regio.

Mensen die meer informatie willen, kunnen kijken op www.gastouderbureauheuvelrug.nl. Adres Gastouderbureau Heuvelrug: Vredeoordlaan 10, 3956 RN Leersum.

advertentie
advertentie