Realisatie 113 sociale huurwoningen stapje dichterbij

3 september 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Donderdag 30 augustus is opnieuw een belangrijke stap gezet in de realisatie van 113 sociale huurwoningen aan de Lange Dreef in Driebergen-Rijsenburg. De woningen worden gebouwd in de nieuwe wijk De Groene Tuinen. De drie partijen, Heuvelrug Wonen, Gemeente Utrechtse Heuvelrug en de Lange Dreef CV, tekenden in het Cultuurhuis in Doorn de eigendomsstukken van de gronden waar de 113 sociale huurwoningen van Heuvelrug Wonen komen te staan.

Duurzame woonomgeving

De sociale huurwoningen maken deel uit van de nieuw te realiseren wijk De Groene Tuinen. Bij het ontwerp van deze wijk is veel aandacht besteed aan het creëren van een prettige en duurzame woonomgeving. Zo worden veelal duurzame bouwmaterialen toegepast om energiezuinige woningen te bouwen en treft men veel groen en speelvoorzieningen aan in de wijk.

Niet huren, maar kopen?

In de wijk De Groene Tuinen worden naast de huurwoningen ook koopwoningen en een kerk gerealiseerd. Particulieren kunnen er ook een bouwkavel kopen en daarop hun droomhuis bouwen. De koopwoningen worden ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling. De kavels worden namens Lange Dreef CV verkocht door makelaar Vierhout van Wonderen in Driebergen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie