Avondvierdaagse en braderie voor team Amazing

5 juni 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN/AMERONGEN - Komende week lopen in navolging van hun Leersumse en Amerongse collega's drie Doornse basisscholen de avondvierdaagse voor team Amazing. Zij laten zich door ouders, opa's, oma's en vrienden sponsoren voor de gelopen kilometers om zo een bijdrage te leveren aan de Stichting Roparun.

De leerkrachten en leerlingen van CBS De Triangel, OBS Kameleon en CBS De Wijngaard reageerden enthousiast op de brief die team Amazing had gestuurd met daarin het idee van de sponsorloop. Tijdens de presentaties die de teamleden op de scholen gaven, bleek dat er al veel kinderen in hun nog jonge leventjes geconfronteerd zijn met de ziekte kanker en de gevolgen daarvan. De reacties van de kinderen waren spontaan, grappig en ontroerend. Net als in Leersum zullen de leden van team Amazing de lopertjes een van de avonden aanmoedigen en voorzien van een lekkere versnapering.

Op donderdag is daar dan de laatste activiteit om geld op te halen voor Team Amazing: de braderie. De organisatie daarvan is in handen van Kroko Events in nauwe samenwerking met de Doornse ondernemers in het team. De braderie wordt gehouden van 19.00-21.00 uur op de Kampweg en het Plein. Hier zal Team Amazing rond 20.45 uur de cheque met het eindbedrag van de avondvierdaagse-sponsorloop door een afvaardiging van de zeven basisscholen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangen. Aansluitend zal het totale sponsorbedrag worden dat naar de stichting Roparun gaat.

Team Amazing hoopt van deze laatste activiteit een groot feest te maken en nodigt alle sponsoren, donateurs, familie, vrienden en bekenden uit om tussen 20.30 en 21.00 hun AVONTUUR VOOR HET LEVEN gezamenlijk af te sluiten.

advertentie
advertentie