De Vijver verbouwd

2 april 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Rond de jaarwisseling is in gebouw De Vijver aan de Vijverlaan, beheerd door de SAWD (Stichting Accommodatie Welzijn Driebergen), hard gewerkt en verbouwd. Dit was noodzakelijk om het gebouw voor beide huurders, Fibou (kinderopvang) en Welnúh (welzijnsinstelling) aan te passen aan de veranderde omstandigheden. Fibou had behoefte aan meer ruimte. Welnúh kon volstaan met minder ruimte wegens onder meer het in gebruik nemen van de Kampkerk in Doorn. Een verbouwing van onderdelen van De Vijver leidde tot een aanzienlijke verbetering van de gebruiksmogelijkheden voor beide huurders. Dat kwam mede doordat de drie betrokken partijen van het begin af aan onderling een goede samenwerking konden realiseren. De SAWD droeg bij deze verbouwing een financieel steentje bij in de investeringen.

Het resultaat is, dat vertegenwoordigers van de stichting Welnúh en van Fibou een nieuwe huurrelatie aangingen met de SAWD. De ondertekening van de nieuwe huurovereenkomsten vond plaats op 29 maart.

Aan de beide huurders zal door de SAWD een gevelbord worden aangeboden, zodat bezoekers van het gebouw snel hun weg kunnen vinden.

advertentie
advertentie