Start twee keramiekcursussen Open Atelier

Nieuws

AMERONGEN - Het Open Atelier Amerongen start de maand februari met twee specifieke keramiek lessen. Jessica Benjamins leert wat er allemaal op een pottenbakkersschijf mogelijk is. Het zelf gedraaide kunstwerk wordt gedecoreerd, geglazuurd en afgebakken. De workshop is voor volwassenen vanaf 14 jaar en wordt gegeven op vier dinsdagen om de week beginnend op 28 februari van 12.00 tot 14.00 uur. Schatgraven met speksteen tovert de prachtigste vormen naar boven. Aleid Laan vertelt hoe met rasp en vijl de mooiste figuren kunnen worden gemaakt. Deze eenmalige les is voor kinderen van ca. 8 tot 16 jaar en wordt gegeven op zaterdag 11 februari van 13.00 tot 17.00 uur.

Het inloopatelier biedt als vrije werkplaats gelegenheid om zelfstandig te werken. Het is twee dagdelen per week open en wel elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur en woensdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur. Deelname is op ieder moment mogelijk. Materiaal voor keramiek is voor handen, voor tekenen en schilderen dient eigen materiaal te worden meegenomen. Draaischijven, schildersezels, enz. zijn aanwezig. Geef creatieve vrienden een Inloopatelier-bezoek cadeau! Groepen die voor een partijtje, feest of een teambuildingsessie in speciale lessen geïnteresseerd zijn kunnen deze als ,,lessen op maat'' aanvragen. Het Open Atelier verzorgt op individuele wensen toegesneden workshops, te geven door professionele docenten.

De uitgebreide cursusfolder ligt beschikbaar op diverse adressen als bibliotheek, apotheek, artsenwachtkamers, in verschillende winkels en staat op de website www.skiam.nl Het cursusprogramma wordt op aanvraag toegezonden. Schrijf of bel naar het Open Atelier Amerongen 0343 450 459 of mail naar openatelier@skiam.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 13 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28