Turbo Training weerbaarheid

22 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - In samenwerking met trainer/coach Wilma Stoop van Heppie & Zo organiseert het Heuvelrugfonds een Turbo Taining weerbaarheid. Deze training is bedoeld voor kinderen van 9-12 jaar die willen werken aan hun zelfvertrouwen en weerbaarder willen worden. De training bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten en wordt gegeven op vrijdagmiddag in de jongerenruimte van DJOI aan de Engweg te Driebergen, waar allerlei jongerenactiviteiten plaatsvinden.

Kinderen die pesten of gepest worden, zich moeilijk kunnen uiten, verlegen zijn, moeilijk contact maken, weinig initiatief tonen, weinig vrienden maken, vaak ruzie maken, zich terugtrekken in een groep, moeite hebben met kritiek, vaak boos of agressief reageren kunnen veel opsteken van deze training.

Geef het kind op via de contactpagina of email voor 2 maart. Kijk voor meer informatie op de website van Wilma: www.heppieenzo.nl. De eerste trainingsdag staat gepland voor 23 maart 2012. De eigen bijdrage per kind bedraagt 40 euro voor de gehele training.

advertentie
advertentie