Opening Curves Driebergen

13 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Op 23 januari 2012 opent Curves Driebergen haar deuren op de Traaij 111a. Curves heeft tijdens de openingsweek een grand opening aanbieding: de eerste honderd leden die zich inschrijven ontvangen een flinke korting. Bel naar 0343 513232 voor een gratis rondleiding en figuuranalyse in de nieuwe club en maak een afspraak tijdens de openingsweek. Zaterdag 21 januari is er een open dag van 11.00 tot15.00 uur voor degene die alvast een kijkje willen nemen. Er is parkeerruimte genoeg aan de Traaij of op het parkeerterrein aan het Binnenhof.

Curves is een fitnessprogramma ontworpen voor de hedendaagse vrouw. Druk met werk en thuis met man, kinderen, vriendinnen, hobby's en meer. Curves biedt een compleet trainingsprogramma in slechts 30 minuten, wat altijd is in te passen in een dag. In tegenstelling tot conventionele fitnessapparatuur werken de Curves toestellen via een hydraulisch mechanisme waardoor het mogelijk is om binnen een half uur alle spiergroepen te trainen op een uiterst veilige manier. Van warming-up, krachttraining, cardiovasculaire training tot cooling-down en stretching.

De korte tijdsduur van slechts een half uurtje en de flexibele openingsuren zorgen dat iedereen Curves kan inpassen in een dag. Ieder moment van de dag is een goed moment om te sporten: voor of na het werk of tijdens de lunchpauze.

Kijk voor de meest actuele informatie op www.curves.nl

advertentie
advertentie