Hectische tijd voor Amervuurwerk

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Ton van Amerongen, voorheen bekend van Amervolvo, is in december ook vooral bekend van de vuurwerkverkoop. Volgens Ton begint de drukte al ruim voor december want alle vergunningen moeten in orde zijn, net als al het personeel, de inrichting zelf en een goede planning en de reclamecampagne. ,,Altijd weer een hoop werk, maar erg leuk om ieder jaar weer verbeteringen door te voeren en iets nieuws te verzinnen.’’ Niet zonder trots geeft Ton een rondleiding door de vuurwerkinrichting, waarbij de ruime bunkers en de grote verkoopbalies opvallen.

Dit jaar verzorgt Amervuurwerk aan de vooravond van Kerst op vrijdag 23 december een vuurwerkshow, ditmaal bij FC Driebergen.. ,,Deze show is een mooie manier om de mensen kennis te laten maken met ons assortiment en is daarnaast ook een mooie manier om de Vuurwerkboulevard en de nieuwe club onder de aandacht te brengen’’, zegt Ton. De show start 19.30 uur op het hoofdveld van FC Driebergen

Terugkerende succesnummers zijn de productpresentaties op vrijdag 31 december, vanaf 10.00 om de twee uur op de even uren en ook dit jaar weer op 31 december het happy-hour van 17.00-18.00 uur:

,,We maken er ook dit jaar weer een driedaags feest van op de Vuurwerkboulevard Driebergen, Nijendal 18”, besluit Van Amerongen.

u Kijk voor meer informatie op www.amervuurwerk.nl

advertentie
advertentie