De Musical Star van Radio 90FM 2012

16 november 2011 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Binnenkort starten de audities voor de musicalzangwedstrijd De Musical Star van Radio 90FM. Dit jaar is het de vierde keer dat de wedstrijd georganiseerd wordt door de makers van het Radio 90FM programma Het Theaterplein, Ester Dijkema en Ivar van Teylingen.

De audities worden gehouden in de studio in Leersum en er zijn twee categorieën: jeugd van 9 tot en met 15 jaar en volwassenen van 16 jaar en ouder. De kandidaten zingen een door hen gekozen lied uit een musical en alle opnames worden naar een vakkundige jury gestuurd. De jury bepaalt wie er in de finale komen. De finalisten zijn zes kandidaten uit de categorie jeugd en zes uit de categorie volwassenen.

De finalisten strijden om de titel De Musical Star van radio 90FM en de finale wordt gehouden op zondagmiddag 4 maart in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede. De jury bepaalt wie er naar huis gaat met de titel De Musical Star van Radio 90FM 2012. De finale wordt traditiegetrouw afgesloten met een optreden van de winnaars van vorig jaar.

Opgeven voor deze wedstrijd kan door een e-mail te sturen naar hettheaterplein@radio90fm.nl

advertentie
advertentie