Thema avond: Sociale media en Kunst

Nieuws

DRIEBERGEN - De Cultuurraad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug houdt op dinsdag 22 november een thema avond over Sociale media en Kunst in de bibliotheek van Driebergen. Daarbij staat de vraag centraal hoe kunstenaars van diverse disciplines, dus schilders, beeldhouwers, schrijvers, muzikanten, koren, maar ook organisatoren, regisseurs, artistiek leiders enzovoorts hun kunst beter zouden kunnen 'verkopen' door gebruik te maken van de mogelijkheden van internet.

Voor de pauze zal door Sigrid van der Hoeven een rondgang worden gemaakt in de wereld van het internet en de sociale media. Daarna gaan de deelnemers in groepjes aan de slag om ideeën op te doen en uit te wisselen en zal geprobeerd worden om iedereen in elk geval met een goede creatieve basis aan de slag te kunnen laten gaan met dit medium. Het programma begint om 19.30 uur en vindt plaats in de bibliotheek van Driebergen.

Deelname aan deze thema avond is gratis en staat open voor kunstenaars en organisatoren van culturele manifestaties, van schilder en beeldhouwer, tot programmeur, dirigent of artistiek leider. Kortom iedereen, die zich professioneel of uit liefhebberij met Kunst of Cultuur bezig houdt. Het maximum aantal deelnemers is vanwege de accommodatie beperkt. Opgeven kan bij Jolijn In der Maur via e-mail: jindermaur@rbzout.nl.

Sigrid van der Hoeven is gespecialiseerd in sociale media. Zij adviseert en begeleidt ondernemers in de toepassing van sociale media en online tools in hun bedrijf. Het gebruik van online netwerken ter promotie, maar ook het gebruik van web applicaties om slimmer te werken. Zij is freelance docent bij LECTRIC Internetopleidingen en is medeoprichter en partner van The Next Women NL, een online magazine voor Female Business Heroes en partner in Starters Academie. (www.sigridvanderhoeven.nl)

De Cultuurraad van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug is een onafhankelijke organisatie van en voor alle organisaties die (willen) bijdragen aan de kwaliteit van het culturele leven in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Doel van de stichting is de gemeente gevraagd en ongevraagd adviseren over cultuur, culturele organisaties te stimuleren in de breedste zin van het woord, de vele culturele activiteiten in de gemeente onder de aandacht brengen en heeft een tweejaarlijkse cultuurprijs ingesteld. (www.cultuurraadheuvelrug.nl).

advertentie
Afbeelding
‘Eerlijk Bieden’ bij Heiko Gorter: Nieuw wettelijk keurmerk voor meer transparantie 52 minuten geleden
Afbeelding
‘Samen aan de slag voor een robuust watersysteem op de Utrechtse Heuvelrug’ 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Historisch Festival op het Landgoed bij Huis Doorn: Beleef de tijd van Romein tot hippie 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 22 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 6 jul, 13:30