Geslaagde Onderlinge Wedstrijden turnafdeling SV Spirit

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - In gymzaal de Uilenburcht vonden zaterdag 29 oktober de Onderlinge Wedstrijden plaats van de turnafdeling van s.v. Spirit. Op deze gezellige dag liet iedereen zien wat hij of zij heeft geleerd aan het publiek. Vele ouders, familieleden en vrienden kwamen alle deelnemers aanmoedigen. Er waren verschillende categorieën met in totaal 62 deelnemers.

De 6/7-jarige meisjes en de jongens startten om 9.00 uur als eerste deze dag. Bij de 6/7-jarige meisjesgroep is Eline van Reinbach als eerste, Priscilla Willemsen als tweede en Kirsten van den Brink als derde geëindigd. Bij de jongens is op de eerste plaats Jasper van Veen geëindigd. Floren Blom is tweede en Rutger Wildeman is derde geworden.

De 8/9-jarige meisjes waren om 10.30 uur aan de beurt om te laten zien wat ze hadden geleerd. Ilja Kochen eindigde als eerste, Joni ter Hoeve als tweede, en Nanne du Gardijn als derde.

In de derde ronde waren de 10/11 jarige meisjes en de aspiranten (12+) aan de beurt.

Bij de 10/11-jarige meisjes stonden Nienke Achterberg (1e), Annemoon Tiemens (2e) en Demi v.d. Kraats (3e) op het podium.

Bij de meisjes van 12 jaar e.o. is Saydi Knook als eerste geëindigd. Op de tweede plaats stond Mandy Donkervoort en Mariska Damman heeft zich als derde geplaatst.

De selectie was in twee groepen verdeeld. Bij de jongere meisjes met de verplichte NTS-oefeningen is Vera van Roekel overduidelijk de kampioene. Lara Koorndijk werd tweede en Julia Sanders plaatste zich voor de derde plek.

De tweede groep bestond uit de oudere meisjes die vooral NTS keuzeoefenstof draaien. Kyra Swildens is de kampioenne van deze groep met een groot puntenverschil op de nummer twee. Coco van Beek is tweede en Marleen van Hoorn is als derde geëindigd.

De s.v. Spirit Clubkampioene 2011 is Kyra Swildens. Zij heeft de ,,Jeel Jager'' wisselbeker mee naar huis mogen nemen.

Voor meer info over de trainingstijden van de turnafdeling van Spirit, zie www.svspirit.nl.

advertentie
advertentie