Lezing over tocht naar Santiago de Compostela

16 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Lopen, lopen, lopen. Kilometer na kilometer. De een loopt er honderd, de ander een paar duizend. Vele pelgrims lopen jaarlijks naar Santiago de Compostela in het uiterste noordwesten van Spanje. Daar bezoeken ze de kathedraal om het graf van apostel Jacobus de Meerdere te eren.

Ria Kantes uit Leersum maakte enkele jaren geleden deze tocht naar Santiago de Compostela en komt over haar ervaringen vertellen tijdens de Zoute Inval van donderdag 27 oktober in SCC De Binder. De aanvangstijd is 10.00 uur. De Zoute Inval is een wekelijkse ontmoetingsochtend voor volwassenen. Elke donderdagmorgen van 10.00-12.00 uur staan de deuren van SCC De Binder open en kunt u onder het genot van een kopje koffie/thee de krant lezen, spelletjes doen, tijdschriften lezen en een praatje maken. Om de week is er een themaochtend.

De komende weken wordt er nog twee keer een creatieve workshop georganiseerd: 10 november kerstkaarten maken met behulp van embossingtechniek en 15 december kan er een kerstversiering gemaakt worden, te weten een dennenappel van piepschuim. Tijdens de week van de mediawijsheid is er op donderdag 24 november een informatieve bijeenkomst Twitter voor beginners. De flyer met het najaarsprogramma t/m december 2011] ligt in de bibliotheek klaar of kan men nalezen op de website van de bibliotheek www.rbzout.nl. Adres: SCC De Binder, 1e verdieping, Hoflaan 31, 3956 ED Leersum.

advertentie
advertentie