Artur Japin te gast bij boekhandel Jacques Baas

Nieuws

DRIEBERGEN - Het is niet de eerste de beste schrijver die naar Driebergen komt om de officiële heropening van boekhandel Jacques Baas bij te wonen. Arthur Japin (1956) schreef vele succesvolle romans, waaronder Een schitterend gebrek (winnaar Libris-prijs 2004), De overgave (winnaar NS publieksprijs 2008) en recent Vaslav (opnieuw genomineerd voor de NS publieksprijs 2011). De gevierde auteur zal tijdens de receptie de heropening van de verbouwde boekenwinkel verrichten en daarna zijn boeken signeren die uiteraard die avond te koop zijn.

De verbouwing heeft acht weken geduurd. Op 3 oktober - twee dagen voor de Kinderboekenweek begon - ging de deur weer open van het nieuwe pand dat ruim twee keer zo groot is geworden. De enthousiaste reacties van het publiek zijn hartverwarmend.

De heropening/receptie is op donderdagavond 27 oktober om 20.15 uur en alle klanten zijn van harte uitgenodigd om samen met eigenaars en medewerkers van de boekhandel het glas te heffen. Informatie: www.boekhandelbaas.nl.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 8 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 19 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30