Jeugdleden Dalto spekken de kas door sponsorloop

9 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Zestig jeugdleden van Dalto verzamelden zich op zaterdag 17 september op sportpark De Woerd om mee te doen met de sponsorloop voor Dalto.

Opa's, oma's, kennissen, familie en buren waren benaderd om de kinderen per gelopen rondje te sponsoren en zo een steentje bij te dragen aan de kas van Dalto. Na een warming up stonden de kinderen te trappelen bij het mooie startdoek, verzorgd door C1000 Verberne en Showprint.

Tijdens de rondjes moesten er ook nog doorloopballen worden genomen en de aangevers waren de spelers en speelsters van de selectie.

De vele kinderen, van welp tot en met C-jeugd liepen de longen uit het lijf en probeerden zoveel mogelijk rondjes te lopen. Vele ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden zetten de wave in en riepen de kinderen toe om nog meer rondjes te lopen. Hierdoor zetten ze allemaal door, werden de koppies nog roder en natter, waarna de kinderen na een half uur mochten stoppen met hun knappe prestatie.

Nadat alle sponsoren hadden betaald en de balans was opgemaakt bleek het €2.816,00 te zijn opgehaald. Dat bedrag wordt onder andere gebruikt voor materiaal voor de jeugd. Jeugdlid Bram Schaafsma had de meeste sponsors weten te vinden en kreeg daarom een door de selectie gesigneerd Dalto-shirt.

advertentie
advertentie