Zorg PlusPunt start Zorgoutlet

Nieuws

DRIEBERGEN - Voor de meeste mensen komt er een moment dat er hulpmiddelen nodig zijn om het dagelijkse leven veiliger en comfortabeler te maken. Er moet dan een sta-op stoel, een rolstoel, een rollator of een aangepast bed aangeschaft worden en de kosten hiervoor kunnen best oplopen. Omdat mensen deze hulpmiddelen vaak aanschaffen in de laatste fase van hun leven worden ze meestal niet versleten. Deze hulpmiddelen verdwijnen dan op zolder, de kelder of op de vuilnisbelt.

Mark van der Luur van Zorg PlusPunt vond dit zonde en met name omdat een ander hier veel gemak van kan hebben voor een goede prijs. Daarnaast vind hij hergebruik belangrijk voor het milieu. Een nieuw initiatief was geboren en hij is een Zorgoutlet gestart. Hulpmiddelen die tweede leven krijgen. Mensen uit heel Nederland weten de Zorgoutlet te vinden en bieden hun spullen aan. ,,Ik rijd door het hele land om tweedehands sta-op stoelen en revalidatiehulpmiddelen op te halen'', vertelt Mark van der Luur. We maken de spullen schoon en klaar voor een nieuwe gebruiker.En geïnteresseerde kopers komen kijken in onze showroom of bekijken de spullen in onze webshop (www.zorgoutlet.nl) en laten deze eventueel thuis bezorgen.

Het bezichtigen van de hulpmiddelen in de showroom kan op op afspraak. Men kan alle spullen bekijken in onze webwinkel. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een kop koffie onze spullen vrijblijvend te komen bekijken.

Naast gebruikte hulpmiddelen vindt u in de Zorgoutlet ook goedkope nieuwe rollators, douchekrukken, toiletverhogers en andere benodigdheden. Het dagelijkse leven is al duur genoeg en goedkope zorghulpmiddelen passen in deze tijd. Zorgoutlet is een initiatief van Thuiszorgwinkel Zorg PlusPunt uit Driebergen. Naast allerlei revalidatie- en zorgproducten kan men hier ook terecht voor dienstverlening als huishoudelijke hulp, tuinmannen, klusjesmannen en chauffeurs.

u Zorgoutlet & Zorg PlusPunt, Traaij 54A, 3971 GP Driebergen. Tel. 0343 - 515 472, www.zorgoutlet.nl of www.zorgpluspunt.nl, info@zorgoutlet.nl of info@zorgpluspunt.nl.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 7 uur geleden
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 5 jul, 07:45
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16