Musicalster Maaike Widdershoven treedt op op bruidsbeurs

3 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Musicalster Maaike Widdershoven zal tijdens een sfeervolle bruidsbeurs, die gehouden wordt in het stijlvolle Maarten Maartenshuis te Doorn, een tweetal optredens geven. Het Maarten Maartenshuis (gelegen op Landgoed Zonheuvel) in Doorn is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Met de prachtige stijlkamers op 48 hectare grond biedt deze locatie een unieke en bijzondere sfeer in het midden van het land.

Op maandag 17 oktober 2011, van 18.00 uur tot 21.30 uur, opent het Maarten Maartenshuis haar deuren voor aanstaande bruidsparen. Tijdens deze avond zullen ook een aantal gerenommeerde bedrijven uit de trouwbranche bezoekers informeren over de vele mogelijkheden om een trouwdag bijzonder te maken.

De organisatie, in handen van Inge Bergakker van Bridal Fairs, is bijzonder trots met de optredens van Maaike Widdershoven. Inge zei: ,,Maaike heeft één van de beste vrouwelijke stemmen in Nederland. In combinatie met haar acteertalent heeft ze al heel wat grote rollen op haar naam staan. Zij was te zien in diverse musicals. Met haar hoofdrol Maria in The Sound of Music ontving zij een prestigieuze John Kraaykamp Musical Award." Maaike Widdershoven zal om 19.00 uur en om 20.00 uur optredens geven. Iedereen is van harte welkome om langs te komen. De entree is gratis en men wordt ook ontvangen met een welkomstdrankje

advertentie
advertentie