Jelle de Bruijn en Michelle van Rossum clubkampioen

14 september 2011 om 00:00 Nieuws

MAARN - Op het tennispark van LTV Maarn aan de Planetenbaan zijn van 3 tot en met 11 september de Clubkampioenschappen 2011 gehouden. Met een deelnemersveld van 176 deelnemers resulteerde dat in een record van 271 wedstrijden.

Dinsdag kon er vanwege de regen de hele dag niet gespeeld worden. Voor de toernooicommissie was het een uitdagende klus om alle wedstrijden opnieuw in te plannen. Op woensdag en donderdag is er verkort gespeeld om de partijen in te halen. De deelnemers begonnen elke set op de stand 2-2 in games en bij een derde set werd er een tiebreak gespeeld.

In de dames enkel prolongeerde Michelle van Rossum haar titel. Zij won in de finale in twee sets van Suzan Riegstra. Bij de heren een nieuwe clubkampioen. Jelle de Bruijn versloeg in twee sets oud-kampioen Ronald Beduel. Maurtis van de Velpen en Suzan Riegstra wonnen in een spannende partij van Jelle de Bruijn en Janice Klingenberg in de Gemengd Dubbel Open.

In de Dames Dubbel Open pakte Suzan Riegstra ook de titel samen met Bente Oorsprong. Zij waren te sterk voor Marjolein Roper-Venema en Michelle van Rossum. Bij de veteranen heeft Leo Klaassen de finale gewonnen ten koste van Rob van Basten in een spannende driesetter. Leo Klaassen heeft tijdens de toernooiweek ook het baanrecord op zijn naam gezet. In de partij tegen Herko van Eerden heeft hij ruim drie en half uur op de baan gestaan in de felle zon.

Tijdens de toernooiweek hebben de deelnemers en supporters op woensdag genoten van een muzikaal optreden van De Maarnse Havenzangers. Op donderdag de wijnproeverij van Wim Brouwer. Tevens was er in het clubhuis een expositie van de kunstenaar Peter Wijnen. Op vrijdagavond werd na het clubdiner de avond afgesloten met een optreden van Bluebossa. De winnaars en de uitslagen staan op de website www.ltvmaarn.nl.

advertentie
advertentie