Ingezonden: SVMM aan de kant gezet door FZO

5 september 2011 om 00:00 Nieuws

MAARN - SVMM kwam op meerdere fronten tekort tegen het solide FZO. De verjonging bij SVMM gaat met vallen en opstaan. Dit keer was het vallen.

door Jacob van den Essenburg

SVMM kwam er niet goed uit en maakte in de beginfase cruciale fouten. Door goed doorzetten van Niek van Vemde leek SVMM in balbezit te blijven, maar van Vemde speelde de bal in de voeten van de teruggekeerde spits Luciënne Brouwer. Brouwer wist hier wel raad mee, 0-1.

Niet veel later werd Simon Veldhuizen afgetroefd en werd er vrij eenvoudig gescoord, 0-2. In de daaropvolgende fase creëerde SVMM een aantal goede kansen. Er werd niet gescoord. SVMM kon weinig energie leveren en was daardoor makkelijk op te vangen door FZO. FZO kwam in het vervolg nog wel tot scoren. Voor rust werd het nog 0-3 en 0-4. De wedstrijd was gespeeld.

Na rust wilde SVMM nog wel het spel gaan maken, maar door de hitte, kon SVMM weinig potten breken. FZO kwam na rust al snel tot scoren, Brouwer maakte zijn 3e van de middag, dit keer met een goed kopbal uit een corner, 0-5. Daarna waren er over en weer kansen te zien, maar een wedstrijd werd het niet meer.

SVMM zal de ingeslagen weg moeten gaan vervolgen en meer overtuiging van hun eigen kunnen tonen. In de wedstrijd tegen FZO werd duidelijk dat de ploeg uit Maarn te timide was t.o.v. de ploeg van FZO, hierdoor werden de cruciale duels verloren. Compliment gaat uit naar de werklust van Niek van Vemde en Nick Engelen, erg veel goede ballen kregen zij niet aangespeeld, maar zij bleven maar gaan.

0-1 10 min.

0-2 15 min.

0-3 31 min.

0-4 38 min.

0-5 52 min.

SVMM; Richard van Laar; Tim de Fluiter (70 min. Keith van Diermen), Ronald Schoonhoven, Simon Veldhuizen, Jacob van den Essenburg; Robin Petersen, Arjan van Soest, Stefan Prij; Nick Engelen, Niek van Vemde, Mark Hamulyak (70 min. William Potappel)

advertentie
advertentie