Nieuw in oud Amerongen

17 maart 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - In een ruim, 18e eeuws herenhuis aan de Overstraat 1 is Diederik Vink (41) actief met een veelzijdig bedrijf dat interieuradvies en realisatie levert, voor particulieren en ondernemers. In het pand worden fraaie showrooms gecombineerd met moderne werkplekken. Het knap gerestaureerde pand en de moderne inrichting met materiaal van diverse fabriekanten creëren een perfect samenspel. Diederik Vink is naast interieurspecialist ook bouw-en restauratie consultant. Vanuit zijn geliefde Amerongen wil hij zijn activiteiten verder uitbouwen.

‘Diederik Vink Interiors, Home & Office’

door Manus van Gent

Diederik Vink, een openhartige, jeugdige man, vertelt met verve over zijn passie voor ‘schoonheid’, stijl en perfectie, als het gaat om design, kleur en materiaalgebruik, verlichting en vakmanschap, in zowel woon als werkomgeving, ,,Ik heb de meubelmakersvakschool in Amsterdam gevolgd en daarna in Engeland de opleiding antiekrestauratie aan het bekende West Dean College. Vervolgens heb ik in Nederland en Zwitserland gedurende 15 jaar een antiekzaak gerund en zelf veel restauraties en verbouwingen uitgevoerd. Meer en meer werd ik gevraagd voor totaal interieurinrichting en bouwbegeleiding. Enkele jaren terug hebben wij Projectstudio Dikkenberg uit Rhenen overgenomen, om de activiteiten uit te breiden met kantoorinrichting en maatwerk voor bedrijven. Recent heb ik besloten, in dit klassieke pand, mijn bedrijf verder te ontwikkelen onder de naam: ‘Diederik Vink Interiors, Home&Office’.

De activiteiten omvatten advies, ontwerp, realisatie en levering van materialen voor projecten in woon- en werksfeer. De portfolio omvat zowel privé woningen als ziekenhuizen, horecagelegenheden, kantoren en bedrijfspanden.

,,Naast mijn gevoel voor inrichting, technische kennis en ervaring, denk ik goed in staat te zijn een project van A tot Z te realiseren. Het liefst doe ik opdrachten voor een compleet ‘turn key’ project: van concept tot aan de (ver-)bouw en het interieur. Met een zeer goed netwerk van gespecialiseerde bedrijven en vakmensen kunnen wij een goed resultaat garanderen.” Meer info: Diederik@psdikkenberg.nl

advertentie
advertentie