Zo goed als nieuwe dameskleding bij Twilight

27 januari 2011 om 00:00 Nieuws

MAARSBERGEN - Twilight 2011 opent op 1 februari officieel haar deur aan de Heygraefflaan 26. Eigenaar Mandy van Lunssen heeft een laagdrempelige winkel opgezet waar mooie en moderne dameskleding te koop is. ,,Ik weet dat er veel vraag is naar dit soort kleding en toch bied ik alles aan voor een zeer redelijke prijs. Ook mensen die hun kleding via mij willen verkopen zijn welkom.”

door Han Overkamp

Mandy heeft haar winkel opgeknapt en ingericht met hulp van haar ouders. Die zijn al jaren in de weer met tweedehands kleding en hebben een bijna feilloos oog ontwikkeld voor het type kleding dat momenteel goed in de markt ligt. Mandy was erbij: ,,Ik ben met hen overal naar toe geweest voor de inkoop. Markten, straatverkoop, kofferbakverkoop en grote hallen, vol kleding. Daardoor kan ik nu zelf met veel plezier een winkel beginnen.”

Een tante van Mandy, Antoinette van Lunssen, is haar voorgegaan met eenzelfde winkel in Leersum. Ook bij haar heeft Mandy ervaring opgedaan. De in Wijk bij Duurstede woonachtige Mandy heeft voor deze locatie gekozen, omdat ze er meteen een goed gevoel bij had. ,,Een beginnend ondernemer zoals ik moet erg op de kleintjes letten. Met deze locatie overvraag ik mijzelf niet. Daar komt bij dat er een ruime parkeergelegenheid is. En, na het flyeren, heb ik van mensen van Maarn tot Scherpenzeel gehoord dat zij blij zijn met mijn komst en de Heygraefflaan prima weten te vinden.”

In de winkel is de tweedehands kleding een deel van het assortiment. Er hangen ook nieuwe kleren en kleren die maar éénmaal zijn gedragen. Mandy hoopt ‘voor elk wat wils’ in de aanbieding te hebben. Ook wat betreft accessoires ,,Want het is leuk als je bij de koop van een jurk, rok of jas bijpassende accessoires kunt krijgen, zoals tassen, hoeden, kettingen, riemen of schoenen. Om volledig te zijn: ik heb ook grote maten én exclusieve kleding. Bijvoorbeeld vintage galakleding.”

Degenen die hun kleding via Mandy verkopen krijgen 40% van de opbrengst. Mocht de kleding na zes weken niet zijn verkocht, dan krijgt de klant desgewenst advies waar soortgelijke winkels te vinden zijn, die kleding in consignatie nemen.

De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00 uur. Telefoon 0650 572535. Pinbetaling is helaas niet mogelijk.

advertentie
advertentie