AWP-team voor HDSR op Weerdsluis in Utrecht
AWP-team voor HDSR op Weerdsluis in Utrecht AWP-fotograaf

Deskundigen voor een goed waterschapsbestuur

13 februari 2019 om 09:56 Verkiezingen/nieuws Deel je nieuws

AWP niet politiek wel deskundig heeft een lijst met waterdeskundigen ingediend voor de komende waterschapsverkiezingen. De waterschapsverkiezingen voor het waterschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) worden gehouden op 20 maart 2019. Alle inwoners van het gebied mogen dan stemmen voor de vertegenwoordiging in het bestuur.

De AWP lijsttrekker Carel Dieperink (links op de foto) geeft met trots aan dat het AWP-team bestaat uit deskundigen met kennis van bestuur & beleid, oppervlaktewater, grond- en drinkwater, afvalwaterzuivering, waterkwaliteit, ecologie, stedelijk waterbeheer, communicatie, juridische zaken, ICT, financiën en recreatie.

Aan wie vertrouwt u het waterschapsbestuur toe?  Kijk op www.awphdsr.nl voor meer informatie over onze kandidaten en ons programma.

De AWP is niet gebonden aan een traditionele politieke partij. Water is immers té belangrijk om aan de politieke waan van de dag over te laten! Onze deskundigen zorgen dat eerst de feiten op tafel komen en alternatieven worden onderzocht. De AWP wil de waterhuishouding zo inrichten dat iedereen veilig en met plezier in ons gebied kan wonen, werken en recreëren. Huishoudens betalen momenteel een groot deel van de waterschapsbelasting. De AWP wil dan ook meer aandacht voor het water in de stad. Zonder inbreng van de burgers kan dit niet.

Wij horen graag uw mening over onze speerpunten:

Toekomstvast … ook voor onze kinderen

Betrokken … mensen echt serieus nemen

Kwaliteit … geen viezigheid in ons water

Genieten … plezier met water

Vult u onze poll in op www.awphdsr.nl?

De AWP niet politiek wel deskundig heeft bij de verkiezingen bij HDSR lijst nummer 8.

Ons team van waterdeskundigen staat voor u klaar!

advertentie
advertentie