Afbeelding
SVL

Habib al Mohsinawi terug als hoofdtrainer bij SVL

Voetbal

LANGBROEK Habib al Mohsinawi is voor de komende twee seizoenen aangesteld is als hoofdtrainer van SVL1. Na het vertrek van Joel Titaley, begin juni, is de vereniging op zoek gegaan naar een nieuwe trainer voor het eerste. 

Habib trainde SVL al eens in het seizoen ’20/’21 en onze mannen stonden toen na 4 wedstrijden met 8 punten op een derde plek. Vanwege Covid-19 zijn er helaas in dat seizoen niet meer wedstrijden gespeeld. In de winterstop koos Habib ervoor om zijn contract niet te verlengen. Hij ging voor een uitdaging dichter bij huis, dichtbij Almere dus. Dit leidde tot de nodige teleurstelling bij SVL, aangezien de samenwerking goed beviel en er vooral een uitstekende klik was met de spelersgroep.

Samen met assistent-trainer Pascal Junggeburt gaat Habib proberen de sportieve doelstellingen te halen. Ook gaan zij zich inspannen om de doorontwikkeling van het aanwezige talent in de selectie van SVL verder vorm te geven.

SVL heeft de sportieve ambitie voor het komende seizoen om zich te handhaven in de 1e klasse. Daarbij is het goed om te weten, dat de KNVB voor de komende twee seizoenen een versterkte degradatie heeft afgekondigd. Dat betekent, dat het aantal eerste klassen teruggaat van 11 naar 8.  Met deze versterkte degradatieregeling op komst ligt er voor Habib en Pascal een ‘stevige’ uitdaging.

Habib kijkt er naar uit om weer aan de slag te gaan in Langbroek. Habib: ,,We gaan voor minimaal twee seizoenen, waarin ik weer onderdeel mag zijn van een gezellige en warme club. Ik kijk uit naar de samenwerking met deze fijne groep spelers.”

SVL 1 start de voorbereiding op 6 augustus. Een week later wacht thuis de eerste oefenwedstrijd tegen de kersverse 4e divisionist SDVB uit Barneveld.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Muzikale zomernachten in openluchttheater Landgoed Zonheuvel 6 uur geleden
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 9 aug, 07:34
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 9 aug, 07:30
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 8 aug, 14:16
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 8 aug, 10:10
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30