PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit de Utrechtse Heuvelrug

Valentijn Zegwaart nieuwe hoofdtrainer FC Driebergen

Voetbal
Foto: eigen foto
15 jun 2020, 07:29
Valentein Zegwaart, de nieuwe hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser FC Driebergen, heeft alle vertrouwen in de toekomst.
Valentein Zegwaart, de nieuwe hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser FC Driebergen, heeft alle vertrouwen in de toekomst.
DRIEBERGEN

FC Driebergen heeft voor het komende seizoen de 27-jarige Valentijn Zegwaart aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De keuze voor Zegwaart, die afgelopen seizoen(en) als assistent op de bank zat naast de naar Kampong vertrokken Christiaan Hageraats, kwam tot stand na samenspraak met de spelersgroep en de commissie voetbaltechnische zaken (VTZ) van de club uit Driebergen. ,,Valentijn is een echte clubman die toe is aan een volgende stap. Met name zijn gedrevenheid en ambitie passen uitstekend in het toekomstbeeld van FCD," aldus voorzitter VTZ Henk Verberne.

Huub van Aerssen

Zegwaart die vanaf 2001 bij FC Driebergen actief was als talentvolle jeugdspeler, moest vanwege tal van knieblessures het actieve voetbal in 2013 vaarwel zeggen en ging vervolgens aan de slag als jeugdtrainer. Na diverse jeugdteams te hebben begeleid, ontwikkelde hij zich verder als trainer bij de seniorenafdeling. ,,Ik ben blij ..

advertentie