DEV heer en meester tegen een zwak spelend Candia '66

4 oktober 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Paul Okkersen, 2-0 Paul Okkersen, 3-0 Rick Andeweg

DOORN - In een wedstrijd die alleen een voetballende goede eerste helft kende, was het thuisploeg DEV die de regie volledig in handen had. Na een aarzelende eerste vijf minuten was het de ploeg van trainer Michel van Aken die het initiatief overnam en dat gedurende de gehele wedstrijd ook niet meer uit handen gaf. Met name Helder Pedro Salazo was op rechts een ware plaag voor Candia verdediger René Stoker die niet in staat was de wervelende aanvaller te stoppen. Een prachtige voorzet van aanvoerder Rick Andeweg stelde Paul Okkersen in de 10e minuut in de gelegenheid om de score voor DEV te openen (1-0). In de 32e minuut was het weer Okkersen die de 2-0 voor zijn rekening nam. Candia kwam er eenvoudigweg niet aan te pas. Ook in de tweede helft een overtuigend spelende Doornse formatie die middels een strafschop ( 62e minuut Rick Andeweg) op een verdiende 3-0 voorsprong kwam. Ondanks de rode kaart van Ricardo van Amerongen in de 75e minuut bleef DEV de wedstrijd onder controle houden, waardoor met een eindstand van 3-0 drie punten konden worden bijgeschreven.