FC Driebergen grossiert in het missen van talrijke kansen

18 mei 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Kevin van Woudenberg, 2-0 Ismet Sahin, 3-0 Nick Swaen, 4-0 Robin Noteboom

DRIEBERGEN - Ondanks de 4-0 overwinning tegen degradant Abcoude, grossierde thuisploeg Driebergen in het missen van veel opgelegde kansen. De eerste twintig minuten van de eerste helft kreeg de ploeg van trainer Bert v/d Brom al zeker een viertal mogelijkheden die echter geen van allen doel troffen. Te slordig spel in de afwerking stond daaraan ten grondslag. In de eerste vijfenveertig minuten werd ook niet meer gescoord, waardoor het scorebord maagdelijk bleef. Ook bij aanvang van de tweede helft een goed aanvallend Driebergen dat eindelijk in de 54e minuut op een 1-0 voorsprong kwam door de goed spelende van Woudenberg. In de 76e minuut was het invaller en A-junior Ismet Sahin die zijn ploeg met een werkelijk fantastisch afstandsschot op een 2-0 voorsprong bracht. Met vervolgens nog treffers in de 83e minuut (Swaen) en in de 89e minuut (Noteboom), eindigde dit matige duel in een "magere" 4-0 overwinning voor FC Driebergen dat daarmee het seizoen eindigde met een prachtige 6e plaats.