FC Driebergen deelt de punten in een aantrekkelijk voetbalduel

26 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Almere, 1-1 Kevin van Woudenberg

DRIEBERGEN - Zaterdag derdeklasser FC Driebergen bleef in een voor het publiek bijzonder aantrekkelijke thuiswedstrijd tegen Almere steken op een 1-1 gelijkspel. Een naar verhouding van het vertoonde spel voor beide ploegen terechte uitslag. In de eerste helft moest Driebergen doelman Michel van Bruggen diverse malen in actie komen om zijn ploeg te behoeden voor een vroegtijdige achterstand. De thuisploeg hanteerde te vaak de lange bal en kwam in de 30e minuut door een ongelukkige handsbal in de zestien van Paul van Hofwegen op een 0-1 achterstand (strafschop). Maar kort voor het rustsignaal (44e minuut) benutte Kevin van Woudenberg een aan Driebergen toegekende penalty, waardoor er een ruststand van 1-1 het scorebord sierde. In de tweede helft een sterke start van de thuisploeg die de wedstrijd weliswaar volledig in handen had, maar verzuimde om geboden kansen om te zetten in doelpunten. Ook een laatste slotoffensief van Almere had niet het gewenste effect, waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.