SVMM niet verder dan een doelpunt loos gelijkspel tegen Vianen

1 maart 2012 om 00:00 Voetbal

MAARN - Zaterdag vierdeklasser SVMM kwam tegen de nummer twee van de ranglijst weliswaar niet verder dan een 0-0 gelijkspel, maar was desalniettemin uiterst tevreden met het zwaar bevochten punt. Vanuit een gesloten defensie liet Vianen SVMM niet verder komen dan de middellijn, van waaruit het fouten van SVMM probeerde af te straffen. SVMM daarentegen wist zich vanuit een goede organisatie goed staande te houden, wat betekende dat Vianen in de eerste helft niet echt gevaarlijk kon worden. De tweede helft van dit voetbalduel was uiterst rommelig met veel hoge ballen van beide zijden. Toch was SVMM de meest gevaarlijke ploeg die echter verzuimde de geboden kansen om te zetten in doelpunten. Met in de laatste minuut nog een rode kaart voor een Vianen speler na een grove charge op SVMM'er John Verhage, bleef het bij een doelpuntloos gelijkspel en kan SVMM zich gaan opmaken voor een zespunter tegen naaste concurrent Hees. Gezien de goede reeks wedstrijden een treffen waar met veel vertrouwen naar wordt uitgekeken.