DVSA op eigen terrein onderuit tegen Eminent Boys uit Utrecht

2 februari 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Eminent Boys, 0-2 Eminent Boys, 0-3 Eminent Boys, 1-3 Johan Klomp

AMERONGEN - In een wedstrijd waarin DVSA bij lange na niet bracht wat de ploeg in zich heeft, ging de koploper in de zaterdag vijfde klasse op eigen terrein met 1-3 hard onderuit tegen het laaggeklasseerde Eminent Boys. DVSA trainer Joop Vink:" We haalden absoluut niet het niveau van voor de winterstop. Een enorme teleurstelling die we voor een groot deel aan ons zelf te wijten hebben." Al na twintig minuten in de eerste helft stond de thuisploeg op een 0-3 achterstand en kon DVSA in de 36e minuut de aansluitingstreffer binnen schieten door een benutte strafschop van Johan Klomp (1-3). Dat betekende tevens de ruststand waarbij er voor DVSA vooralsnog "niets" aan de hand leek. Maar wat de ploeg van trainer Joop Vink in de tweede helft ook probeerde, het lukte eenvoudigweg niet. 45 minuten lang speelde koploper DVSA op de helft van de Utrechtenaren, waarbij de bal er maar niet in wilde. Ook niet toen Eminent Boys met nog twintig minuten te spelen met 10 man verder moest. Het bleef dan ook bij een absoluut teleurstellende en zeker niet verdiende 1-3 nederlaag.