SVL haalt op eigen terrein fors uit tegen CSW uit Wilnis

1 februari 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Martijn Merkens, 2-0 Thomas Malolepszy, 3-0 Walter Cremers, 4-0 Pascal van Doorn

LANGBROEK - Met een op alle fronten verdiende 4-0 overwinning op CSW uit Wilnis, liet SVL zien dat het behoort tot de subtop van de zaterdag eerste klasse. SVL trainer Jan Gaasbeek:" We hebben een dijk van een wedstrijd gespeeld waarin CSW er eenvoudigweg niet aan te pas kwam. Een prima prestatie van mijn ploeg." Al bij aanvang van de wedstrijd bleek dat SVL er veel zin in had en eigenlijk al in de eerste vijf minuten op voorsprong had moeten staan. Toch duurde het nog de 37e minuut voordat de thuisploeg op een 1-0 voorsprong kwam door een treffer van Martijn Merkens. Dat bleek uiteindelijk ook een toch enigszins tegenvallende ruststand. Na een tweetal kansen voor SVL kort na rust, was het in de 62e minuut wel raak door een doelpunt van Malolepszy die de 2-0 aantekende. Met treffers van Cremers (3-0) en van Doorn (4-0), eindigde SVL toch nog op een op alle fronten dik verdiende 4-0 eindstand. Dat betekende een keurige 6e plaats in deze belangrijke fase van de competitie.