SVMM toont karakter en wilskracht in de wedstrijd tegen Focus '07

1 februari 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Joey Hoffmans, 0-2 Dyan Baumgartner, 1-2 Robin Petersen, 2-2 Polle Westbroek, 3-2 Mark Hamulyak, 4-2 Polle Westbroek, 4-3 Fabian van der Wel

MAARN - In een wedstrijd waarin van goed voetbal geen sprake was, toonde SVMM het laatste half uur van de tweede helft karakter en wilkracht en won uiteindelijk verdiend met 4-3 van een volledig ingestorte Culemborgse ploeg. Van die wilskracht was zeker in de eerste helft geen sprake, Focus was de bovenliggende ploeg en kwam al na 10 minuten op een 0-1 voorsprong. SVMM dat er werkelijk niets van bakte, mocht van geluk spreken dat de achterstand tot aan de rust niet hoger uitviel. Na een tiental minuten in de tweede helft kwamen de gasten uit Culemborg op 0-2 en leek de wedstrijd te zijn gespeeld. Maar niets was minder waar. Met een tweetal wissels in de ploeg (Nick Engelen en William Potappel) kreeg SVMM vleugels en toonde dat het gedreven voetbal kan spelen. Binnen no time werd de achterstand weggewerkt en liep de ploeg van trainer Fred Veenstra vervolgens over Focus heen met als gevolg een verdiende 4-3 overwinning. Een absoluut karaktervolle overwinning!