SVMM had recht op meer tegen koploper DVSU

15 december 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 DVSU

MAARN - Tegen koploper in de zaterdag vierdeklasse DVSU uit en in Utrecht verloor SVMM weliswaar met 1-0, maar had gezien het vertoonde spel zeker recht op meer. Een compleet startend SVMM was in de eerste 20 minuten de mindere ploeg tegen een op dat moment met veel druk en goed spelende thuisploeg. Maar na die openingsfase kreeg SVMM meer grip op het spel en wist zelfs diverse kansen te creëren die echter geen doel troffen. Met goed spel over en weer werd er gerust met een 0-0 tussenstand. Ook in de tweede helft een beter spelende Maarnse ploeg die halverwege Mark Hamulyak voor open doel zag missen en een op dat moment verdiende voorsprong im rook zag opgaan. In het laatste deel van de tweede helft waren beide ploegen weer gelijkwaardig aan elkaar en leek het op een doelpuntloze wedstrijd af te stevenen. Maar een achttal minuten voor tijd slaagde DVSU er in om alsnog de 1-0 binnen te schieten. Daarmee werd de ploeg van trainer Fred Veenstra onrecht aangedaan en had SVMM minimaal recht op een punt. Een absolute tegenvaller in de laatste wedstrijd voor de winterstop.