0-1 Robin Noteboom, 0-2 Matthijs Brink, 0-3 Paul van Hofwegen, 0-4 Robin Noteboom, 1-4 Weesp

15 september 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Met een 1-4 overwinning in en tegen Weesp liet FC Driebergen zien dat het tot goed voetbal in staat is. Met absolute uitblinkers Lucas van de Hengel, Alexander Kosterman (verdedigers) en Robin Noteboom (aanvaller) en een ditmaal goed keepende doelman Michel van Bruggen, draaide het team van trainer Bert van den Brom op volle toeren. Het was Noteboom die in de 31e minuut de 0-1 binnenschoot en nog geen vijf minuten later de 0-2 op de pantoffel had, maar zijn schot gekeerd zag. In een eerste helft die over en weer ging en waar beide partijen aan elkaar gewaagd waren, werd er gerust met een stand van 0-1 voor de ploeg uit Driebergen. In de tweede helft voerde Driebergen het tempo op en kwam via Matthijs Brink, op aangeven van Henk Jan Veenendaal, op 0-2. Een strafschop van Paul van Hofwegen betekende in de 63e minuut de 0-3. Met de 0-4 door Noteboom in de 75e minuut was de wedstrijd gelopen. Een strafschop van Weesp veranderde niets aan de uiteindelijk dikverdiende 1-4 overwinning van derdeklasser FC Driebergen.