Pijnlijk verlies voor DEV in het tweede treffen van de nacompetitie

3 juni 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Diederick Hafkemeyer

DOORN - In de tweede wedstrijd van de nacompetitie leed zaterdag vierdeklasser DEV een pijnlijke 0-1 nederlaag tegen een fysiek op de grenzen spelend SVM uit Maartensdijk. Pijnlijk daar de ploeg van trainer Michel van Aken over de gehele wedstrijd gezien te timide speelde en zich te vaak liet intimideren door het forse spel van de Maartensdijkers. Een harde charge binnen de zestien op de goed spelende Rick Andeweg betekende in de 9e minuut van de eerste helft een stafschop voor de ploeg uit Doorn. Een te slap schot van Michael van Beugen werd echter goed gepareerd door de doelman van SVM, waardoor de nul het scorebord bleef sieren. Geleidelijk aan begon Maartensdijk meer grip op de wedstrijd te krijgen, maar zag steeds de sterk keepende DEV goalie Mark Sluis een treffer in de weg staan. Ruststand 0-0. In de 50e minuut was het wel raak voor SVM dat via Hafkemeyer op een 0-1 voorsprong kwam. Wat Doorn daarna ook probeerde, niets lukte en de ploeg begon steeds meer tegen zichzelf te spelen. Dat betekende na het slotsignaal van de scheidsrechter pijnlijk verlies voor DEV, dat overigens de komende weken nog steeds voldoende kansen heeft om promotie te realiseren.