1-0 Kevin van den Boogaard, 1-1 Jeffrey Veerman.

7 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL verzuimde in de wedstrijd tegen Marken de volle winst in eigen huis te houden en speelde ‘slechts’ gelijk. De thuisploeg kende een zwakke start, waarin het uitblonk in het geven van foutieve passes en waar het eveneens aan de nodige scherpte ontbrak. Maar na een half uur spelen in de eerste helft vermande de ploeg van trainer Jan Gaasbeek zich en creëerde zowaar een tweetal grote kansen (Alkan en Van den Boogaard). Mede dankzij goede reddingen van SVL-goalie Geert Willem Merkens bleef het tot aan het rustsignaal weliswaar 0-0, maar eigenlijk had de thuisploeg al op voorsprong moeten staan.

In de 55ste minuut was het dan toch raak voor SVL met een treffer van Kevin van den Boogaard, 1-0 . Hoewel de Langbroekers probeerden door te drukken lukte dit niet helemaal en werd weer een aantal goede kansen om zeep geholpen. SVL moest zelfs lijdzaam toezien hoe in de 81ste minuut de gasten uit Marken vanuit de counter de gelijkmaker binnenschoten, 1-1. Wat de ploeg in de resterende minuten ook probeerde tot de winnende goal kwam het niet, wat mede te wijten was aan gebrek aan concentratie.