SVL verslaat Delta Sport in Houten met 1-2

Voetbal Deel je nieuws

SVL speelde zijn derde wedstrijd in de poule van vier teams in Houten tegen FC Delta Sport en won verdiend met 1-2. Over het geheel genomen was SVL duidelijk de betere ploeg alleen het afmaken om een doelpunt te maken is een moeilijk probleem voor de ploeg van trainer Aad van den Berg, dat moet beter. Er moest minimaal in deze wedstrijd een gelijk spel gemaakt worden om zodoende in de volgende ronde te komen en dat werd dus een overwinning. Al met al is het wel zo dat de ploeg er beter voorstaat als het vorige seizoen. De komende zaterdag speelt SVL zijn eerste wedstrijd uit tegen Nieuw Lekkerland aanvang 14.30 uur. 

In de 13e minuut was het Selsuk Albayrak die uit voorzet tegen de paal schoot. Maar in de 20e minuut werd het 1-0 voor SVL uit een corner van Willem Baaij kopte Selcuk Albayrak de bak achter de keeper van FC Delta Sport. In de 22e minuut moest Paul Emons zijn doel uit komen om een speler van FC Delta Sport het scoren te ontnemen. De 33e minuuit had Willem Baaij er 2-0 van kunnen maken maar hij schoot tegen de keeper van FC Delta Sport aan. FC Delta Sport kwam in de 40e minuut op gelijke hoogte een vrije trap voor het doel van SVL werd van richting verandert en verdween achter Paul Emons in het doel dus 1-1. Net voor de rust redde Rob van Eem met een omhaal nog net dat de bal niet in het doel van SVL zou belande. Met de stand 1-1 werd er gerust na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 67e minuut werd de licht geblesseerde Rob van Eem gewisseld en kwam Mitchel de Vaal het veld in. De 71e minuut was Alex van Eem dicht bij een doelpunt was maar zijn schot ging rakelings naast. De 76e minuut was ook Alex van Eem ook licht geblesseerd en kwam Sjoerd Aalbertsen het veld in. Er waren vooral in de tweede zoveel kansen geweest voor een 2-1 voorsprong te nemen maar steeds lach de keeper van FC Delta Sport in de weg. Maar het was in de 90e minuut dat Jorrit Fiegen toch de keeper van FC Delta Sport verraste en voor SVL de 2-1 liet aantekenen.

Opstelling SVL; Paul Emons, Bart Bruijne, Jef van der Bult, Rob van Eem( Mitchel de Vaal), Dennis van de Weerd,                               Alex van Eem( Sjoerd Aalbertsen), Walter Cremers, Jorrit Fiegen, Willem Baaij, Selcuk Albayrak en                             Jens van Doorn.

Verslag Hans Jansen. 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 3 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 21 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01