Kom je vakantie sportief afsluiten bij DEV DOORN
Kom je vakantie sportief afsluiten bij DEV DOORN Jolanda Smits

Voetbalvakantiedagen 17, 18 en 19 augustus

9 juni 2022 om 13:18 Sport Deel je nieuws

Kom jij ook je vakantie afsluiten bij DEV Doorn met drie dagen vol voetbal en heel veel andere sport- en spelactiviteiten? DEV Doorn organiseert op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 augustus drie voetbalvakantiedagen voor de jeugd van Doorn, maar ook voor voetballiefhebbers uit andere dorpen. Het maakt daarbij niet uit of je lid bent van DEV Doorn of een andere voerbalclub. Als jij graag voetbalt en je vakantie op een sportieve en gezellige manier wilt afsluiten, ben je van harte welkom.

Programma

De activiteiten starten om 10 uur, de inloop is vanaf 9.30 uur. Je kunt je dan eventueel omkleden en doorgeven wat je wilt eten tussen de middag. We hebben een programma gemaakt voor de leeftijd van 6 tot en met 9 jaar en van 10 tot en met 14 jaar. Natuurlijk wordt er veel gevoetbald en gaan we lekker trainen, partijtjes spelen en een toernooitje doen. Ook is er weer een penaltybokaal te winnen, maar dit jaar staan ook veel andere sport- en spelactiviteiten op het programma passend bij de leeftijdsgroepen voor wie we dit organiseren. Zo is er een bingo, een pubquiz, spelen we goalmaster, voetgolf en komt er ook een stormbaan. De dag eindigt om 15.30 uur.

Op de eerste dag worden de deelnemers in groepen van zestien verdeeld. Bij voldoende animo worden er aparte meisjes- en jongensgroepen gemaakt als dat gewenst is. Elke groep staat onder begeleiding van minimaal twee ervaren trainers waaronder ook onze eigen jonge trainers die nauw betrokken zijn bij de Voetbalschool.

Feestelijke afsluiting

De laatste dag gaan we natuurlijk feestelijk afsluiten.  Wat waterpret zal daarbij zeker niet ontbreken. Ouders zijn welkom om gezellig te komen kijken, de kantine is open.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan via voetbalvakantiedagen@devdoorn.nl. Geef ook je leeftijd door, zodat je wordt ingedeeld bij het juiste programma. Er is plek voor 128 kinderen. Eerdere voetbaldagen zaten snel vol, dus wees er op tijd bij. De kosten voor DEV-leden bedragen € 60,- (incl. lunch) en voor niet-leden € 70,- (incl. lunch)

Meer weten? Stuur dan een mail naar voetbalvakantiedagen@devdoorn.nl

advertentie
advertentie