Goof Lindijer tijdens Socialrun 2019
Goof Lindijer tijdens Socialrun 2019 Gert Jan Romijn

De Socialrun komt over Utrechtse Heuvelrug

13 september 2021 om 18:24 Sport Deel je nieuws

Socialrun komt over de Utrechtse Heuvelrug

#socialrun #meedoeniswinnen

De Socialrun is een estafetteloop van 550 kilometer die in het leven is geroepen om psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken De teams bestaan uit mensen met en zonder psychische kwetsbaarheid, verzorgers, ggz-medewerkers en naasten. Voor iedere deelnemer geldt: meedoen is winnen. Dit jaar vindt de Socialrun plaats van 17 tot en met 19 september.

De vaste route van de Socialrun liep jaren door het noorden van Nederland, maar is door de afsluiting van de Afsluitdijk nu verplaatst naar het zuiden van Nederland. Start en finish zijn nog steeds het militaire terrein De Vlasakkers bij Soesterberg. De route gaat over de Leusderheide naar de N227 en komt langs Maarn naar het centrale kruispunt in Doorn. Daarna over de N225 naar Rhenen en vervolgens de Betuwe in.

Voor Goof Lindijer uit Door,n als geroutineerd estafetteloper, 4 keer de Roparun met #TeamAmazing en 3 keer de Socialrun een unieke gelegenheid om zo’n estafette door eigen dorp te lopen. Alle teams zullen vrijdagmiddag Doorn passeren, mijn eigen team #Fit4Fun waarschijnlijk tussen kwart voor 4 en 4 uur. Kom kijken langs de weg. Terwijl mijn subteam loopt, slaat ons andere subteam de tenten op bij het Doornse Gat om fit het stokje van ons in Doodewaard over te nemen. Zondagmiddag hopen we via Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht weer bij Soesterberg terug te keren.

Steun het goede doel en ons tem via https://www.socialrun.nl/socialrun.../teams/team-fit4fun/...

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie