DVSA doet goede zaken

15 april 2018 om 20:37 Sport/sport

AMERONGEN Een met vlagen zelfs uitstekend voetballend DVSA, behaalde in de uitwedstrijd tegen Wageningen een op alle fronten verdiende 1-6 overwinning en steeg daarmee naar en derde positie op de ranglijst in de zaterdag vierde klasse H. Assistent trainer Mark van Dalem: ,,We waren de gehele wedstrijd heer en meester en dicteerden het spel. Een prima optreden van de ploeg die een compliment verdiend voor het vertoonde spel, inzet en werklust".

Al in de derde minuut kwam DVSA op een 0-1 voorsprong door een treffer van Leo van Eem op voorgeven van Roy Meerwijk. Een afstandsschot van Tim Willemsen betekende in de 26e minuut de 0-2 die kort daarop een vervolg kreeg met een derde doelpunt door van Eem uit een corner van Thijs Klopper. Ruststand 0-3. Ook in het tweede deel een op volle toeren draaiend DVSA, dat pas in de slotfase de score verder wist uit te breiden door doelpunten van respectievelijk Ronald Steunebrink (0-5) en Yoni van Aagten (0-6). Een onoplettendheid in de DVSA defensie betekende kort voor het laatste fluitsignaal de tegentreffer voor Wageningen. Ook DVSA is met een derde plaats op de ranglijst nog volop in de race om aan het einde van de rit een prijs in de wacht te kunnen slepen.