,,Bridgen valt voor iedereen te leren” - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

,,Bridgen valt voor iedereen te leren”

17 jul, 07:00 Overig
John Beringen
Laurens Roodbol: ,,Als je eenmaal het bridgen ontdekt, wil je niet anders meer
Laurens Roodbol: ,,Als je eenmaal het bridgen ontdekt, wil je niet anders meer"

DRIEBERGEN Bridgevereniging Sans Souci organiseert bridgeavonden op de woensdagavond. Vanaf maandag 5 september gaat de vereniging echter ook bridge organiseren op de maandagmiddag. Hierbij worden ook bridgelessen gegeven voor mensen die wel interesse hebben in deze sport maar die daar nog niet zo bedreven in zijn. Voorzitter Laurens Roodbol vertelt er meer over. 

,,Wij weten dat er mensen zijn die best wel wat meer over bridgen willen weten, maar die toch in enige mate een drempel ervaren omdat het hen erg moeilijk lijkt”, laat hij weten. ,,Die angst is ongegrond want bij de bridgelessen die wij gaan geven, wordt er niemand voor de leeuwen geworpen. Voor beginners is er geen tijdsdruk aan de orde om maar wat te noemen.” 

VOOR ALLE LEEFTIJDEN Roodbol was zel..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.