Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen

6 jul, 10:40 Overig
Ronald Uljee
Landgoed Maarsbergen is het decor van de Maarsbergen Horse Trials.
Landgoed Maarsbergen is het decor van de Maarsbergen Horse Trials.

MAARSBERGEN Landgoed Maarsbergen opent van 6 tot en met 9 juli haar poorten om paardensporters, liefhebbers en bezoekers te verwelkomen bij Maarsbergen Horse Trials: een uniek en spectaculair hippisch topsportevenement in de prachtige omgeving van Landgoed Maarsbergen. Topsport van het hoogste niveau met zo’n 230 internationale deelnemers uit 15 verschillende landen. 

Landgoed Maarsbergen is een particulier landgoed, dat inspireert door eigentijds beheer en zorgvuldig behoud van cultureel erfgoed, bos, natuur en landschap. Het landgoed wil een voorbeeld zijn en anderen inspireren om zorgvuldig en verantwoord om te gaan met onze leefomgeving en weloverwogen keuzes te maken die bijdragen aan een duurzame toekomst. Het beheer van het landgoed sluit aan bij de m..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.