FC Driebergen had recht op meer tegen 't Vliegdorp

21 maart 2013 om 00:00 Sport

1-0 Vliegdorp, 1-1 Tolga Albayrak, 2-1 Vliegdorp

DRIEBERGEN - In het uittreffen tegen het altijd lastige Vliegdorp leed FC Driebergen, gezien de krachtsverhoudingen, een hoogst ongelukkige 2-1 nederlaag. In een aantrekkelijke eerste helft ging de ploeg van trainer Bert v/d Brom weliswaar ijzersterk van start, maar ontbrak het aan de nodige doeltreffendheid. Veel geboden kansen werden om zeep geholpen waarbij in de laatste minuut van de eerste helft Driebergen goalie Lennart Jansen met een formidabele redding zijn ploeg behoedde voor een achterstand. Dat betekende een ruststand van 0-0. Een eerste helft waarin Driebergen met name in het eerste deel veruit de bovenliggende partij was. In het tweede deel van de wedstrijd kwam Vliegdorp al vroeg (55e minuut) op een 1-0 voorsprong en moest Driebergen alle zeilen bijzetten om gelijk te trekken. Dat deed de ploeg ook in de 55e minuut door doelpunt van Albayrak (1-1). Alhoewel het er alle schijn van had dat Driebergen vervolgens zou toeslaan, kreeg de ploeg in de 84e minuut de kous op de kop en zag Vliegdorp vanuit een rommelige situatie op een 2-1 voorsprong komen. In de resterende tijd slaagde Driebergen er niet meer in om de gelijkmaker te produceren, waardoor minimaal een kostbaar en verdiend punt verloren ging.