Collectieve wanvertoning van zaterdag derdeklasser DEV

21 maart 2013 om 00:00 Sport

1-0 DVSU, 2-0 DVSU, 3-0 DVSU, 3-1 Ricardo van Amerongen, 4-1 DVSU, 5-1 DVSU

DOORN - Door een collectieve wanvertoning liep DEV in de uitwedstrijd tegen het Utrechtse DVSU tegen een lelijke zeperd aan. Met maar liefs 5-1 ging de ploeg van de getergde trainer Michel van Aken roemloos ten onder. Van Aken:"Er zijn harde woorden gevallen. Zoek eerst de schuld eens bij jezelf alvorens de schuld bij anderen te zoeken. We hebben op alle fronten gefaald!" Al in de 3e minuut keek DEV tegen een 1-0 achterstand aan en zag in de 20e minuut een van richting veranderde bal in eigen doel verdwijnen (2-0). De instelling bij de Doornse formatie was ver te zoeken wat in de 37e minuut de 3-0 betekende waarbij de ploeg volkomen werd weggecounterd. Alhoewel Doorn kort voor rust nog wel kon verkleinen tot 3-1 was het leed in feite al geschiedt. Ook in de tweede helft een weinig creatief DEV dat in de laatste tien minuten de vierde en de vijfde treffer om de oren kreeg wat een eindstand betekende van 5-1. Het wordt tijd dat de ploeg zich beseft dat plichtsbetrachting en de juiste mentaliteit punten kunnen opleveren.