Ontketend DVSA naar grote thuisoverwinning

6 december 2012 om 00:00 Sport

1-0 Leon van Leeuwen, 2-0 Leon van Leeuwen, 3-0 Roy Meerwijck, 4-0 Roy Meerwijck, 5-0 Roy Meerwijck

AMERONGEN - Met als grote man Ron van Ommeren liet DVSA tegen OSO uit Loosdrecht zien dat het tot goed voetbal in staat mag worden geacht. Met maar liefst 5-0 werd Loosdrecht afgedroogd, wat met name te danken was aan de teamgeest, mentaliteit en de collectieve inzet van thuisploeg DVSA.In de 25e minuut was het spits van Leeuwen die de 1-0 binnenschoot na een pass op maat van van Ommeren. Ook de 2-0 in de 28e minuut kwam van de voet van van Leeuwen die snoeihard afrondde. Met in de 40e minuut de 3-0 door Meerwijck werd de eerste helft afgesloten met een collectief goed spelend DVSA. Het eerste kwartier van de tweede helft kende eigenlijk geen hoogtepunten en slaagde OSO er ook niet in om iets aan de achterstand te veranderen. De vierde treffer in de 65e minuut en de uiteindelijke 5-0 in de 80e minuut (beiden ingeschoten door de goed op dreef zijnde Meerwijck), betekende een verdiende overwinning voor de ploeg van trainer Joop Vink. Als de ploeg deze juiste instelling weet vast te houden, kan ze nog ver komen in de huidige competitie. Dat zou een prachtige beloning zijn voor Vink die een juiste instelling hoog in het vaandel heeft staan.