DVSA toont karakter, inzet en mentaliteit

15 november 2012 om 00:00 Sport

0-1 Eigen doelpunt, 0-2 Ron van Ommeren

AMERONGEN - In tegenstelling tot de wedstrijd er voor toonde DVSA dimaal karakter en een juiste mentaliteit. Dat betekende dan ook een 0-2 overwinning in de uitwedstrijd tegen Voorwaarts. Eindelijk liet de ploeg van trainer Joop Vink zien dat er met een juiste mentaliteit en veel inzet goed gepresteerd kan worden. Een door DVSA afgedwongen eigen doelpunt betekende de 0-1 voorsprong voor Amerongen, dat met veel beweging in de ploeg goed gebruik maakte van de geboden ruimtes. Alhoewel Voorwaarts in de eerste helft de beter voetballende ploeg was, creëerde DVSA de beste kansen en wist de 0-1 voorspong tot aan de rust op het scorebord te houden. De eerste twintig minuten van de tweede helft kende eigenlijk geen hoogtepunten en bleef DVSA de wedstrijd controleren. Een geweldige pegel van Ron van Ommeren (45 meter) betekende in de 76e minuut de 0-2 voorsprong voor Amerongen, waarmee de wedstrijd leek te zijn gelopen. Mede door goed keeperswerk van Didier de Rooij en een juiste collectieve instelling werden uiteindelijk drie kostbare punten in de wacht gesleept en is het te hopen dat DVSA die mentaliteit ook de komende weken gestalte weet te geven. In ieder geval is DVSA hekkensluiter af!