Afbeelding

SVMM behaalt drie belangrijke punten tegen Bunnik

18 oktober 2012 om 00:00 Sport

0-1 William Potappel, 1-1 Bunnik, 1-2 Juri Goed

MAARN - De Maarnse zaterdag vierdeklasser SVMM behaalde in en tegen Bunnik een belangrijke 1-2 overwinning, waardoor de ploeg van trainer Olaf Kersbergen direct een aantal plaatsen steeg op de ranglijst. In de eerste helft een goed spelende Maarnse formatie die weliswaar de regie over de wedstrijd volledig in handen had, maar eenvoudigweg verzuimde om te scoren. Bunnik dat vooral afwachtend speelde en nauwelijks tot aanvallen toekwam, had dan ook alle geluk van de wereld dat het tot aan de rust de nul kon houden. Nadat Kersbergen zijn team tijdens de rust had aangegeven om vooruit te blijven spelen en de druk er op te houden, was het in de 55e minuut wel raak en schoot William Potappel zijn ploeg naar een op dat moment verdiende 0-1 voorsprong. Maar Bunnik dat wakker leek te zijn geworden ging opportunistischer spelen en kwam zowaar in de 75e minuut op gelijke hoogte (1-1). Toch wist SVMM zich tijdig te herstellen van de korte dip en kwam door Juri Goed, op voorgeven van Niels van der Voort in de 80e minuut op voorsprong (1-2). Dat was ook tevens de eindstand, met drie belangrijke en op basis van het vertoonde spel verdiende punten voor SVMM.