Degelijke 3-1 overwinning voor Doornse derdeklasser DEV

13 september 2012 om 00:00 Sport

0-1 Elinkwijk, 1-1 Rick Andeweg, 2-1 Rick Andeweg, 3-1 Helder Pedro Salazo

DOORN - Thuisploeg DEV behaalde tegen een Elinkwijk de tweede overwinning van het nog prille seizoen en mag zich met zes punten uit twee wedstrijden medekoploper in de zaterdag derde klasse noemen. De ploeg van trainer Michel van Aken kende een mindere start en keek al in de 3e minuut tegen een 0-1 achterstand door foutief verdedigen. Maar nog geen twee minuten later was het Rick Andeweg die zijn ploeg op gelijke hoogte wist te schieten. Een strafschop in de 15e minuut betekende de 2-1 voorsprong voor DEV dat zijn draai gevonden leek te hebben. Een rode kaart voor Elinkwijk in de 35e minuut betekende een man meer voor DEV dat echter verzuimde om nog voor rust de wedstrijd te beslissen. Ruststand 2-1. In de tweede helft een solide spelende thuisploeg die Elinkwijk eigenlijk geen kansen meer bood en in de 75e minuut het karwei wist af te maken door een treffer van Helder Pedro Salazo. Weliswaar een degelijke overwinning, maar ook een overwinning die met name verdedigend diverse hachelijke momenten kende.