Minislotdag De Haaskamp onder stralende zon

4 juni 2012 om 00:00 Sport

AMERONGEN - Een stralende ochtend omlijstte het officiële slot voor de jongste jeugdhockeyers van Nederland, de minislotdag. Liefst 906 teams speelden dit jaar op tachtig velden bij MHC De Haaskamp hun wedstrijden.

De M6-E3 van de Haaskamp mocht de volgende clubs ontvangen: MHC Barneveld M6E5, MHC de Holestick M6E4, Kampong M6E9, MHC Leusden M6E5, HC Montfoort M6E6, Phoenix M6E5, Schaerweijde Hockey M6E5, SCHC Bilthoven M6E5, Soest M6E5 en Kampong M6E10. De slotdag begon met een gezamenlijke warming-up onder begeleiding van de MD1 & MD2. Vervolgens werden er wedstrijden gespeeld afgewisseld met hockeyvaardigheden en een robbertje knotshockey. Onder de stralende zon werden de wedstrijden gevolgd van 11 enthousiaste teams die sportiviteit hoog in het vaandel hadden staan, werden er in de pauze broodjes knakworst genuttigd, koude limo gedronken en konden de teams een gezamenlijk schilderij maken om hun coaches te bedanken voor een sportief en leerzaam hockeyseizoen.

De enthousiaste en sportieve teams en de fantastische inzet van ouders, zorgden voor een wederom onvergetelijk minislotdag.

advertentie
advertentie