DEV tegen koploper Jonathan hard maar enigszins geflatteerd onderuit

3 november 2011 om 00:00 Sport

DOORN - In de uitwedstrijd tegen koploper Jonathan uit Zeist ging zaterdag derdeklasser DEV hard, maar toch enigszins vertekend met 6-0 onderuit. DEV trainer Michel van Aken:" Dat zijn van de "oeps" momenten die je als trainer niet graag tegenkomt, maar die toch gebeuren. De onervarenheid heeft in deze mijn ploeg parten gespeeld. Uithuilen en op weg naar de volgende wedstrijd!" In de eerste 30 minuten van de wedstrijd gingen beide ploegen gelijk op en was er zelfs sprake van enig overwicht voor DEV. Maar in de resterende laatste tien minuten van de tweede helft stonden een aantal fouten aan de basis van de 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. Van Aken die zijn ploeg tijdens de rust de nodige moed inpraatte, zag ook direct na rust een goed spelend DEV dat zich zeker niet bij die 2-0 achterstand wenste neer te leggen. Maar wederom geknoei aan DEV zijde in de 47e minuut leverde de 3-0 achterstand op waarna de Doornse formatie in de 50e minuut, na het incasseren van de vierde tegentreffer, knakte en was de wedstrijd gelopen. Met nog twee doelpunten in de laatste fase van de wedstrijd en een eindstand van 6-0, kwam de klap voor DEV hard aan en moet de ploeg nog veel leren om tegen ploegen van enige betekenis het hoofd koel te houden.