Ondanks het goede spel toch weer een nederlaag voor SVMM

20 oktober 2011 om 00:00 Sport

0-1 DOSC, 1-1 Mark Hamulyak, 1-2 DOSC, 1-3 DOSC, 1-4 DOSC, 2-4 Robin Petersen

MAARN - Ondanks het goede spel van SVMM verloor de ploeg van trainer Fred Veenstra op eigen terrein met 2-4 van DOSC uit Den Dolder. SVMM kende een goede start, maar zag door onnodig balverlies op het middenveld Den Dolder in de 20e minuut op een 0-1 voorsprong komen. Het spel van beide ploegen speelde zich met name af op het middenveld, waarbij beide ploegen tal van kansen wisten te creëren, maar niet tot scoren kwamen. Pas in de 44e minuut was het Hamulyak die voor Maarn de verdiende gelijkmaker binnenschoot (1-1). Maar binnen een minuut wist DOSC weer op voorsprong te komen waardoor er werd gerust met een 1-2 achterstand voor SVMM. In de tweede helft veranderde het spelbeeld nauwelijks en probeerde SVMM vooruit te spelen. Maar een tegenaanval van DOSC in de 60e minuut betekende de 1-3. Een bittere pil voor een zeker niet slecht spelend SVMM dat vervolgens een op een ging spelen om de aansluitingstreffer te forceren. Maar in tegenstelling tot die aansluitingstreffer was het DOSC dat via een counter op een 1-4 voorsprong kwam. Alhoewel SVMM vervolgens de laatste tien minuten het spel dicteerde en terug kon komen tot 2-4, was de koek op en kwam SVMM in de laatste fase de laat op stoom.