VIOS uit Mijdrecht is een van de optredende showkorpsen
VIOS uit Mijdrecht is een van de optredende showkorpsen Muziek & Show Parade

Muziek & Show Parade in Leersum

Overig Deel je nieuws

Zaterdag 8 oktober komt de Muziek & Show Parade naar Leersum. Deze muziekshow is een combinatie van een taptoe en muziekparade. De sporthal van De Binder aan de Hoflaan 29 zal worden omgebouwd tot mars en showzaal.

Tijdens de ruim twee uur durende voorstelling zullen gerenommeerde muziekkorpsen optreden met een marsparade en show. Show & Marchingband Juliana uit Amersfoort opent de avond met een mooi intrada en muziek van onder meer de formule 1 en Can’t Hold Us. Hun andere optreden is de  aantrekkelijke nieuwe show “Rocketman”. Show & Marchingband VIOS uit Mijdrecht komt met de show “Can’t Take My Eys”, waarin allerlei bekende muziek op een leuke choreografie wordt gebracht. Uit Leersum zelf zal de Show & Marchingmalletband EMM optreden met hun marsparade en de show “This is Us”. Ook de majorettes van EMM zullen een optreden verzorgen.

De avond wordt afgesloten met een finale waarin de 120 muzikanten gezamenlijk zullen musiceren in hun kleurrijke uniformen. De muziekshow begint om 19.30 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open.

Kaarten voor de tribune of stoelen op de vloer kosten 10 euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen 5 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de bar van de Binder, een half uur voor aanvang van de show bij de ingang en op www.muziekshowparade.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over het evenement.

advertentie
advertentie
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 10 uur geleden
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 14 uur geleden
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 17 uur geleden
Afbeelding
Overval bij juwelier aan de Rijksstraatweg in Leersum UPDATE 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Mariabeeld met verf besmeurd: ‘Zal fanatieke antichrist zijn geweest’ 19 uur geleden
Afbeelding
Grootschalige bomenkap Park Huis Doorn van de baan 7 dec, 12:03
Afbeelding
Meer geld provincie voor ‘groen-blauwe’ schoolpleinen 7 dec, 10:30